Inicio
FUDin
Servicios
Proyectos
Actualidad
Curso Texturización de proteínas
Eventos
Carnet manipulador
Más información
Menú principal
« Todos los Eventos
Este evento ha pasado.
Microalgas para la alimentación del futuro
septiembre 13, 2023 @ 9:00 am
-
septiembre 14, 2023 @ 2:00 pm
«
V Jornadas de Experiencias Innovadoras en Enología y Viticultura de la Universidad de La Rioja
Alimentaria Foodtech 2023
»
Preliminary agenda:
13 September
Project highlights (microalgae cultivation & harvesting, food & feed reformulations, protein-rich ingredients)
Microalgae: State of the art of the algae sector in Europe – European Algae Biomass Association
Panel discussion on microalgae production, processing and formulations
Microalgae from an industrial perspective – how to scale up?
Microalgae from a regulatory perspective
Microalgae from a consumer perspective
A responsible and sustainable microalgae value chain
Insights from other EU-funded algae projects
Panel discussion on microalgae market uptake
14 September
Alternative proteins: insights from other EU-funded projects
Alternative proteins from a policy perspective
Panel discussion: Policy session and the future of alternative proteins in Europe
Poster session
Añadir al calendario
Google Calendar
iCalendar
Outlook 365
Outlook Live
Detalles
Comienza:
septiembre 13, 2023 @ 9:00 am
Finaliza:
septiembre 14, 2023 @ 2:00 pm
Web:
https://www.eventbrite.co.uk/e/microalgae-for-the-foods-and-feeds-of-the-future-registration-615483015267
Local
Comet Meetings – Louise
Pl. Stéphanie 20
Bruxelles
,
1050
Bélgica
CONTACTO
+34 941 369 263
comunicacion@fudin.es
¿Quieres solicitar una cita?
Haz clic aquí
Sede Alesón (+34 941 369 263)
Ctra Nacional 120, km 22,8 – 26315 – Alesón – La Rioja – España
Sede Calahorra (+34 941 152 718)
Pol. Tejerías Norte. C/ Los Huertos, 2 – 26500 – Calahorra – La Rioja –
España
Este portal web únicamente utiliza cookies propias con finalidad técnica, no recaba ni cede datos de carácter personal de los usuarios sin su conocimiento.
Entendido