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FOOD PROCESSING SUMMIT

enero 30 @ 11:00 am - 12:00 pm

¿Te interesan las técnicas de procesado no térmico de frutas y verduras? ¿Quieres conocer más de cerca qué innovaciones hay en el ámbito de la fruta y verdura procesada?

Agenda

11:00 Introduction and opportunities for companies.

Simona Mincione – Horizon Europe R&I Project Manager & Proposal Writer at ENCO Engineering and Consulting SRL

11:05 Presentation of SHEALTHY project. Results of the combined non-thermal technologies: Soto del Ebro success case.

Beatriz Ozcoz – R&D Project Manager at Ctic Cita

11:20 Presentation of VEGGIECHAIN project.

Maarten Uyttebroek – Innovation Manager at Flanders’ FOOD

11:25 PEF-induced membrane permeabilization to steer the volatile profile in vegetables.

Sophie Delbaere – Laboratory of Food Technology at KU Leuven

11:35 Cube company success case.

Stijn Snick – Founder and food innovator at Cube NV

11:45 Q&A.

11:55 Closing Statements.

 

¿Cómo participar?

Inscríbete en este enlace.

¡Sortearemos una lunchbox de SHEALTHY entre todos los asistentes al evento!

Detalles

Fecha:
enero 30
Hora:
11:00 am - 12:00 pm