
FOOD PROCESSING SUMMIT
enero 30 @ 11:00 am - 12:00 pm

¿Te interesan las técnicas de procesado no térmico de frutas y verduras? ¿Quieres conocer más de cerca qué innovaciones hay en el ámbito de la fruta y verdura procesada?
Agenda
11:00 Introduction and opportunities for companies.
Simona Mincione – Horizon Europe R&I Project Manager & Proposal Writer at ENCO Engineering and Consulting SRL
11:05 Presentation of SHEALTHY project. Results of the combined non-thermal technologies: Soto del Ebro success case.
Beatriz Ozcoz – R&D Project Manager at Ctic Cita
11:20 Presentation of VEGGIECHAIN project.
Maarten Uyttebroek – Innovation Manager at Flanders’ FOOD
11:25 PEF-induced membrane permeabilization to steer the volatile profile in vegetables.
Sophie Delbaere – Laboratory of Food Technology at KU Leuven
11:35 Cube company success case.
Stijn Snick – Founder and food innovator at Cube NV
11:45 Q&A.
11:55 Closing Statements.
¿Cómo participar?
Inscríbete en este enlace.
¡Sortearemos una lunchbox de SHEALTHY entre todos los asistentes al evento!